Cultuurnetwerken

Akte2 coördineert drie cultuurnetwerken in de gemeenten waar het Kunstencentrum Atrium en Ritmyk actief is. Deze cultuurnetwerken bestaan uit een groot aantal kunst- en cultuuraanbieders uit de regio, zoals bibliotheken, musea, zelfstandig kunstenaars, erfgoedaanbieders en galeries. Daarnaast zijn de scholen samenwerkende partners in de cultuurnetwerken. Ervaring op gebied van samenwerking is de grote kracht van Akte2.


Netwerkbijeenkomsten scholen en aanbieders

Wil je invloed hebben op het cultuuraanbod in je gemeente, wil je aanbod dat perfect past bij de vraag van de school, wil je op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen, met elkaar van gedachten wisselen en ben je op zoek naar inspiratie? Kom dan naar de netwerkbijeenkomsten!

Voor de gemeenten Littenseradiel, Harlingen en Súdwest-Fryslân organiseert Akte2 vier keer per jaar een bijeenkomst voor het cultuurnetwerk van de gemeente: de lokale aanbieders en de scholen.
 

Klik hier voor de planning van de netwerkbijeenkomsten voor dit schooljaar.


De Digitale cultuurmenu's van de netwerken vindt u hieronder in PDF

Om een goede keus te maken uit het grote aanbod in de cultuurmenu's die jaarlijks ontwikkeld worden willen we de leerkrachten van harte uitnodigen om de aanbieders met een bezoek te vereren. Een afspraak hiervoor kunt u maken via Akte2.

Heeft u behoefte aan ondersteuning bij uw keuze of wilt u op school een teamdag goed besteden door samen te praten over beleid en visie cultuureducatie, of door een gezamenlijke start te maken van het ontwikkelen van het beleidsplan kunst en cultuur voor uw school, dan kunt u hiervoor ook bij ons terecht. 

 


Klik hier om het aanbod digitaal te bekijken op:  www.akte2.nl/netwerken
 

Digitale cultuurmenu's van de netwerken:
 

Cursus CAS - culturele aanbieder in school > lees verder
Litt's meitsje in Wommels > lees verder
Cultuurmenu VUUR in Harlingen gelanceerd > lees verder